Tandprothetische Praktijk Breda is al meer dan 35 jaar het adres voor de zorg aan de mond door middel van verschillende soorten gebitsprothesen. Ons team verzorgt deze prothesen door ze aan te meten, te vervaardigen en af te leveren in onze tandprothetische praktijk . Ook staan wij voor onze patiënten klaar voor partiële prothesen, frame prothesen, implantaatprothesen en de reparatie hiervan met een snelle levering en hoge kwaliteit. Onze ambitie is om nog verder door te groeien en te blijven streven naar de beste zorg en de hoogste service.

Onderstaand ziet u onze vacatures, voor een open sollicitatie kunt u uw motivatie en Curriculum Vitae via e-mail aan ons versturen t.a.v. Fanny Vroegrijk, f.vroegrijk@tppbreda.nl

PROTHESE TANDTECHNICUS

Wij zoeken een gemotiveerde werknemer die:

-Ervaren (allround inzetbaar, diploma IVT een pre) en nauwkeurig is

-Fulltime beschikbaar is

-Woonachtig is in de omgeving van Breda

-Zowel in teamverband als zelfstandig kan werken

-Service en kwaliteit leveren in een fijne werkomgeving belangrijk vindt

Functieomschrijving

Als prothese tandtechnicus ben je verantwoordelijk voor allerlei verschillende werkzaamheden zoals reparaties, rebasingen, gipsen, lepels, beetplaten, opstellen, afmodelleren, afwerken van gebitsprothesen. Niet alleen volledige prothesen, maar ook implantaat gedragen prothesen (klikgebitten), frame- en partiële prothesen zal je van A tot Z d.m.v. diverse methodes vervaardigen.

Wij bieden

-Een contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vast contract

-Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring

-Werken in een ervaren organisatie met hoge kwaliteitseisen in een collegiaal team

-Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Voor meer informatie gelieve contact op te nemen met Fanny Vroegrijk, telefonisch of via e-mail f.vroegrijk@tppbreda.nl  .